Contract de căsătorie, Chaterine Bybee

Uneori sufletul tânjește după “ceva dulce”, și ca să îi poți satisface pofta îi oferi, clipe petrecute în brațele omului drag sufletului, plimbări romantice sau momente dulci citind o carte extra romantică și siropoasă.

„Relația lor era una bazată pe sinceritate, însă cât de multe putea ea să întrebe fără să pară o neghioabă emotivă cu o nevoie acută de iubire și atenție.”

Recomand pentru astfel de momente, “Contract de căsătorie”.

Povestea de dragoste dintre Blake Harrison, om de afaceri fermecător, puternic, dar și moștenitor al unui titlu nobiliar în Anglia și Samantha Elliot fiica unui fost om de afaceri, dar posesoarea unei agenții matrimoniale. Agenție oe care și-a înființat-o în urma decăderii tatălui din lumea afacerilor, a morții mamei sale și a tentativei de suicid a surorii mai mici, care o lasă țintuită la pat.

Afacere ce o conduce cu o multă meticulozitate, dar care o va face să se arunce în lumea femeilor căsătorite.

Pentru a putea intra în posesia moștenirii lăsate de tatăl său trebuie să se însoare până împlinește 36 de ani. Blake apelează la agenția lui Sam Elliot pentru a-și găsi cât mai repede o soție pentru o perioadă scurtă de timp, doar că în locul unui bărbat descoperă o femeie minionă sexy cu o voce inimaginabil de senzuală.

După întâlnirea cu Samantha, sfâșește prin ai oferi zece milioane de dolari pentru a se căsători cu el doar pentru un an, timp în care el va putea să intre în posesia moștenirii.

Apoi fiecare își va continua viața pe căi diferite, dar planul de acasă nu se potrivește cu cel din piață.

Neavând nimic indecent propunerea lui Blake și nevoia de a-și îngriji sora cât mai bine, Sam se aruncă în aventura vieții ei.

Treptat se aprinde flacăra iubirii ce îi va unii până la sfârșit.

O poveste dulce pentru poftele sufletului, o poveste ce te face să visezi cu ochii deschiși, o evadare din viața de zi cu zi.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *