Inelul cu diamant, Lauren Blakely


Încep prin a spune că este pentru prima oară când scriu o recenzie, sau mai bine spun îmi scriu părerea și apoi o public, despre o carte cu însemnul +18(aici zâmbesc tâmp și nu știu de ce).

Încă de la prima frază din descriere am început să râd zgomotos și să mă gândesc că e un personaj cam plin de încredere ca să nu spun narcisist, dar în sensul bun.

M-am amuzat teribil la replicile dintre personaje, dar și de ideile, gândurile lui Spencer.

Deși am avut senzația că evenimentele sunt povestite pe repede vino, așa cum au descris și personajele acceptarea sentimentelor lor și logodna, atunci când au fost întrebate de apropiați, a fost o mare plăcere să mă delectez cu lecturarea romanului, pentru că e încărcat cu amuzament, romantism, dar și cu scene intime explicite. 

Spencer și Charlotte sunt cei mai buni prieteni de pe vremea facultății. Conduc împreună un lanț de baruri și se sprijină reciproc, prefăcându-se a fi iubiți atunci când vor să scape de vreo tentativă de cucerire din partea cuiva.

Petrec timp împreună ca prieteni uitându-se la filme, savurând bere de calitate, și mâncând jeleuri.

Totul până când Spencer pentru a se face mai credibil în rolul de băiat bun, minte în legătură cu logodna sa cu Charlotte.

Îi propune prietenei sale cele mai bune să îl ajute cu logodna falsă timp de o săptămână, nesigură pe forțele ei de minți, dar și împinsă de motivele ei, acceptă acest joc.

Mh, de aici începe adevărata aventură a celor doi buni prieteni, pentru că treptat lucrurile vor trece dincolo de ușa dormitorului, dar și de ușa inimii.

Oare vor accepta sentimentele pe care le nutresc unul față de celălalt?

Oare se va afla despre logodna lor falsă?

Răspunsul la aceste întrebări, dar și detalii picante despre momentele lor intime, le veți afla citind romanul amuzant și incitant, dar și cu o notă de romantism, Inelul cu diamant.

Descriere

”Nu e vorba doar despre balansul provocat de valurile oceanului, doamnelor. Clar, contează și MĂRIMEA vasului.

Iar eu am cilindrii încinși. De fapt am TOT ce trebuie: înfățișare, inteligență, avere și…sunt foarte dotat.

Ai putea crede că sunt un ticălos. Așa par, nu? Fierbinte ca păcatul, dumnezeiește de bogat, diabolic de deștept și rezistent ca un armăsar.

Dar știi ceva?  Nu mi-ai auzit povestea, Sigur, aș putea fi un playboy, așa cum spun tabloidele despre mine. Dar sunt un playboy care e în același timp un tip grozav. De asta sunt unic.

Problema e că tata vrea să mă cumințesc puțin. Cu investitori care vor să-i cumpere magazinul de bijuterii de pe Fifth Avenue, are nevoie să-mi țin hainele pe mine și, mai mult, să fiu băiat de comitet. Bine. Pot să fac asta pentru tata. De fapt, lui trebuie să-i mulțumesc pentru bijuteriile de familie. Așa că o rog pe prietena mea cea mai bună, care îmi e și arteneră de afaceri, să joace rolul logodnicei pentru ceva vreme. Charlotte e de acord, pentru că are motivele ei să accepte să poarte inelul cu dimant.

Foarte repede, teatrul pe care îl jucăm s mută în dormitor, unde ea nu mai poate simula țipetele provocate de orgasmele pe care i le dăruiesc. Și nici eu nu pot să mă prefac că nu simt nimic pentru ea.

În ce naiba m-am băgat cu inelul ăsta de logodnă?”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *