Iubirea dintr-o amintire

Imi plăcea foarte mult să te privesc în timp ce dormeai, pentru că atunci chipul tău era calm și senin, de multe ori întrezăream chiar și un mic zâmbet, era lipsit de ridurile adânci de încruntare.

Adoram să îți presar mici pupici pe pleoapele închise ce-ți ascundeau culoarea vie a ochilor în care mă oglindeam zi de zi.

Adoram să îți sărut fruntea pentru că simțeam cum reușesc să revărs asupra ta toată iubirea pe care o aveam în suflet pentru tine.

Adoram să te mângâi și să trasez conturul chipului tău pentru că așa reușeam să mi te întipăresc mai bine în suflet și să iubesc mai mult fiecare linie a trupului tău.

Iubeam să te iubesc pentru că mă făceai să mă simt frumoasă cum nu era alta, îmi aduceai zâmbetul pe buze și în suflet.

Mă topeam atunci când mă săruteai pe frunte și mă acopereai cu o îmbrățișare ca de urs prin care îți revărsai toată căldura asupra inimii mele înghețate.

Îmi plăceau zilele cu tine pentru că în fiecare dimineață cu fiecare răsărit noi o luam de la capăt și ne continuam povestea pe care o scriam zi de zi.

Iubeam gustul cafelei presărat cu povești, zâmbete, vise și mângâieri tandre și priviri încărcate cu admirație și iubire.

Îmi plăceau serile în care mă prindeai de mână și dansam pe ritmul unei melodii doar de noi știute.

Iubeam să te văd fericit.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *