Logodită până vineri, Catherine Bybee

Seria, Căsătorii neașteptate

Descriere:

“Gwen Harrison: Frumoasa fiică a unui duce englez, Gwen se mută în America și preia afacerile matrimoniale ale cumnatei sale. Dar dacă ea este șefa, asta nu înseamnă că nu se poate îndrăgosti și că nu poate să își găsească și ea perechea potrivită. Iar bodyguard-ul Neil MacBain pare să fie tocmai bărbatul care îi bântuie visele.

   Neil MacBain: Fostul puşcaş marin nu poate nega efectul pe care Gwen, cea cu sânge albastru îl are asupra sufletului său tulburat sau a corpului său călit de luptă. Dar, în calitate de client, Gwen este în afara limitelor – până când se întoarce o amenințare din trecutul lui Neil … și Gwen este prinsă în focul încrucișat. Acum, ca să o țină în siguranță, va risca totul: cariera, viața … și inima lui.”

Recenzie:

“Inima îi tresăltă în piept, transmiţându-i rapid semnale prin tot corpul.

Neil îşi ridică mâna spre faţa ei şi îi plimbă degetul mare de-a lungul maxilarului.

Îşi dorea atât de mult sărutul lui încât putea să îi simtă gustul.”

“Era o nebunie cum uneori viața imita arta.”

Această frază m-a captivat și m-a făcut să realizez că întradevăr viața de cele mai multe ori imită arta, imită poveștile de dragoste pe care le citim cu atâta drag.

Logodită până vineri, volumul trei din iubita serie romantică “Căsătorii neașteptate, m-a făcut să râd până la lacrimi, și să citesc pe nerăsuflate.

Și de această dată autoarea a reușit să mă prindă în mrejele povestirii și să trăiesc fiecare întâmplare și trăire a personajelor, ce i-a adus cât mai aproape unul de celălalt până și-au recunoscut sentimentele pe care le nutreau unul pentru celălalt.

Gwen, sora lui Black Harrison adiministrează agenzia matrimonială Alliance a cumnatei sale Sam împreună cu Karen o bună prietenă, și locuiesc împreună în casa în care a locuit Sam și Eliza.

Cine spune că, dacă ești la conducerea unei agenții matrimoniale nu te poți îndrăgosti și nu te poți căsători. Inima ei este deja copleșită de atracție față de bodyguard-ul ei.

Neil Macbain, omul de încredere al lui Black, dar și bodyguard-ul lui Gwen, îi supraveghează fiecare pas și profită de fiecare clipă pentru a o proteja și ai fi împreajmă, dar fără a răspunde șicanelor făcute de Lady Harrison.

Pe când se hotărăște să pună distanță între ei au loc întâmplări ce pun viața lui Gwen în pericol.

Trecutul lui Neil se întoarce căutând răzbunare și cum altfel decât făcând rău persoanei iubite.

Pentru a putea fi protejată de trecutului lui, Neil decide să ademenească călăul într-o capcană așa că apelează la un bun camard din armată. 

Și aici facem cunoștință și cu Rick, prieten bun al lui Neil și fost pușcaș marin.

În disperarea lui de a o apăra pe Gwen decide să rătăcească prin țară până va ajunge în Colorado Springs, moment în care va trebui să se căsătorească pentru a avea parte de protecție în turnul de fildeș, acolo unde ar vrea să o închidă, dar fără prea mari șanse.

Va accepta Gwen să se căsătoarească doar pentru a fi protejată sau Neil va trebui să îi spună adevărul, că o iubește și că profită de situație pentru a fi sigur că nu-l va refuza?!

Veți afla mai multe detalii picante, amuzante și pline de acțiune, citind povestea…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *