Măritată până luni, Catherine Bybee

„Știa cum arată dragostea atunci când o vedea. Eliza o vedea în fiecare zi în ochii soțului său.”

În ultima perioadă simt nevoia acută să despre citesc povești de dragoste, siropoase, pline de dragoste și de acel ceva dulce.

Acel ceva dulce care să îmi pună sângele și imaginația în mișcare.

Măritată până luni, volumul doi al seriei Căsătorii neașteptate, volum în care Eliza prietena lui Sam și Carter prietenul lui Black trec prin multe șicanări din dragoste.

Eliza continuă afacerea pusă pe picioare de Sam și anume agenția Aliance prin care cei care sunt singuri și își caută o soție, o găsesc prin intermediul agenției.

Carter cu înfățișarea sa de star de la Hollywood, are tot ce își dorește mai puțin iubirea Elizei.

Însă prin candidatura pentru postul de guvernator al țării și trecutul Elizei ce amenință din umbră decide că cea mai bună metodă de a o proteja, dar și pentru imagina sa de familist, este să se căsătorească.

Gândurile Elizei erau departe de a se vedea în rochie de mireasă, dar cum secretele și amenințarea trecutului ce revine, nu-i rămâne decât să accepte propunerea lui Carter.

Deși se iubesc nici unul din ei nu are curajul de a o recunoaște…

Poveste plină de amuzament, acțiune, dar și multă, multă iubire ce nu te lasă să lași cartea din mână până nu parcurgi fiecare etapă împreună cu personajele.

O poveste antrenantă și siropoasă, o poveste care ne învață să iubim și să fim prieteni buni cu oamenii dragi sufletului.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *