Patru nunți și o moștenire, Julia Quinn, Eloisa James, Connie Brockway

”...iar Robin o sprijinise la cel de-al doilea sărut care fusese și mai intens. Chiar și acum amintirea îi tăie răsuflarea și făcu să-i tremure genunchii.”

Zâmbesc cald acum la încheierea ”călătoriei” mele în Scoția, dar mai ales la finalul plin de iubire a celor patru perechi ce au sfârșit prin a se îndrăgosti la prima vedere sub efectul unei magii, revărsată asupra lor de luna plină, de magia Crăciunului sau poate de viscolul ce i-a ținut ascunși într-un castel rece și aproape dărăpănat.

Povestea noastră, siropoasă, plină de iubire și pasiune, începe cu ideea năstrușnică a bătrânului Taran Ferguson de a se prezenta la balul din vecinătatea castelului Finovair și a răpi patru domințe dornice de măritiș, pentru a-i însura pe cei doi nepoți ai săi, vicontele de Rocheforte și contele de Oakley, veniți să-și viziteze unchiul de Crăciun.

Un Crăciun cu cadouri magice.

Bătrânul Ferguson și câțiva slujitori le răpesc pe domințe și le aduc la castel, spre marea oroare și împotrivire a celor doi nepoți. Marea le-a fost surpriza atunci când, după ce pretendentele fără voie au coborât din trăsura cu care au fost aduse și s-au făcut prezentările de rigoare, înainte de a închide ușile trăsurii, se aude răsunător un glas de bărbat. Răpit fără de știre, fie de bătrânul Ferguson, fie de el însuși într-un cât se ascundea în propria trăsură pentru că era plictisit de petrecere și mai și băuse atât cât să se amețească și să aibă nevoie de liniște.

Acest tânăr fiind chiar prietenul din copilărie al contelui de Oakley, ducele de Bretton. Neînțelegând ce se întâmplă coborâ din trăsură moment în care privirea îi cade asupra Catrionei. Cea care îi va zdrobi toate zidurile din jurul inimii și îl va copleși cu dragoste.

Vicontele de Rochefort este cunoscut printre nobilii din Anglia, ca fiind un cuceritor, aventurier și pe deasupra sărac, singura sa avere fiind o podgorie pe care cu greu reușește să țină pe linea de plutire, și castelul pe care îl va moșteni după moartea unchiului său. Rochefort se îndrăgosti de Lady Cecily o tănără bogată, care își așteaptă marea iubire, așa cum îi spuse mama ei. Atunci când vei întâlni iubirea nu vei ști, ci o vei simți pur simplu.

Contele de Oakley, este cunoscut pentru rigiditatea din comportament, pentru exigențele pe care le are în ceea ce privește viitoare soție. Exigențe care au devenit și mai puternice, dar care au alimentat și necredința lui în ceea ce privește virtutea și loialitatea unei femei, după ce și-a suprins fosta logodnică într-o poziție nu tocmai decentă cu profesorul de dans. Oakley va prins iremediabil în mrejele dragostei, tinerei Fiona, moștenitoarea unei averi, dar cu o reputație pătată pentru totdeauna.

Ferguson un bătrân cam senil după părerea celor din jur, fără urmă de respect pentru cerințele societății, va renunța la titlul de văduv și se va bucura pasiunea nestăvilită din inima Marillei, sora vitregă a Fionei.

Patru povești de dragoste la prima vedere. Patru povești împletite cu pasiune. Patru povești împletite în spatele pereților unui castel izolat de viscolul ce devine martorul sentimentelor, frământărilor interioare a celor opt personaje. Devine martorul jocurilor, flirtului cu sau fără perdea, dar și al cuceririlor.

Citind romanul ”Patru nunți și o moștenire” vă veți desfăta cu multe aventuri amuzante și magie.

Un roman siropos și mega romantic ce ne încălzește inimile și gândurile cu descrierea dulcei iubirii, ce există indiferent că vrem sau nu să credem în ea. Indiferent dacă e doar miere, sau dacă doare.

Iubirea există în fiecare dintre noi și se va revărsa asupra celui/celei menite să deschidă larg ușile inimii noastre. Iubirea va dăinui veșnic.

Pân-or seca mări și oceane, frumoaso,

Și pietrele în soare s-or topi,

Și tot iubire am să-ți port, frumoaso,

Până clepsidra vieții s-o goli.”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *