Pe strada Dublin, Samatha Young

Descriere

Jocelyn Butler a fugit ani întregi de trecutul său. Însă bărbatul seducător pe îl cunosște o va dezbrăca de toate secretele.

Acum patru ani, Jocelyn Butler și-a lăsat în urmă trecutul dureros și a plecat din Statele Unite în Scoția, pentru a lua totul de capăt.

S-a hotărăt să-și îngroape suferința și să meargă înainte fără a se implica în nici o relație.

Pare mulțumită să ducă o viață retrasă până în clipa în care se mută într-un apartament superb pe strada Dublin Street.

Acolo cunoaște un bărbat care zguduie din temelii lumeai păzită cu grijă.

Braden Carmichael obține întotdeauna ce vrea. Știind cât de șceptică este Joss privind orice relație, Braden îi propune un aranjament sexual care să satisfacă atracția imensă dintrei ei și care să le ofere în același timp libertatea totală.

Recenzie

Întotdeauna m-au pasionat poveștile de iubire mai tumultuoase în care cei doi se joacă de-a șoarecele și pisica. Mă fascinează să citesc povești în care se reflectă și personalitatea fiecăruia dintre noi, dar și fantezia și puterea autorul de a se juca întâmplările și modul de a-și exprima fiecare personaj, iubirea.

Și uite așa am descoperit cartea ”Pe strada Dublin”, sufletul meu avea nevoie de o lectură amuzantă, tumultoasă, dar cu idei și de ce nu replici realiste prin care să mă regăsesc, sau să găsesc acel ceva ce îmi lipsea.

”-Știu de ce ai fugit astăzi și știu de ce vrei să fugi acum. Dar viața e plină de necazuri, iubito, n-ai cum să te aperi de ele. Și nu le poți lăsa să preia controlul asupra vieții tale să-ți domine relațiile cu cei din jur. Trebuie să ne bucurăm de timpul care ne-a fost dat, atât cât este. Nu mai fugi.”

O poveste din care am învățat că oricât ai fugi de sentimente, de emoții și de prietenia celor din jur nu vei reuși niciodată să ajungi prea departe pentru că oamenii potriviți vor fi mereu acolo să îți pună ”piedică” și să te copleșească cu iubirea și înțelegerea lor.

De necazuri nu putem fugi, iar dacă reușim o facem pentru câteva clipe pentru că ele când vor să vină, vin indiferent de ceea ce îți dorești și cel mai bine este să le înfruntăm cu curaj.

Am mai învățat și că nu putem proteja durerile celor dragi oricât de mult ne dorim, nu depinde de noi bunăstarea celor din jur, dar le putem fi alături și îi putem ține de mână atunci când au nevoie.

Dar cel mai important mi-am amintit că trebuie să prețuiesc prietenia și să nu-i dau cu șutul atunci când eu am o durere pe care vreau să ascund sau când prietenii au nevoie de mine eu să nu dau bir cu fugiții.

Pe lângă aceste lucruri importante și esențiale am avut parte și de mult erotism și romantism, dar nu un erotism vulgar ci unul care să îți ridice părul pe mâini ca să nu spun ”să te aprindă”, și de la care îți poți completă cunoștințele în materie de viață sexuală. Adică ce să faci ce să nu faci dacă nu te simți bine în pielea ta.

”Apoi m-a cuprins în brațe, lipindu-și o mână de ceafa mea, iar gura lui s-a lipit de a mea. Era un sărut disperat, dar nu-mi puteam da seama dacă era disperarea mea sau a lui, dar știam că nu fusesem sărutată niciodată așa, atât de adân, atât de pasional. Nu era un sărut delicat ci o încercare de a ne cufunda unul în celălalt.”

O poveste plină de adrenalină, amuzament, erotism, iubire și prietenie.

Veți face cunoștință cu Jocelyn și trăirile ei, cu Braden, Ellie, Adam și Jo, dar și cu alte personaje de la care veți avea de învățat câte ceva.

Și de data aceasta aleg să nu mai desctiu detalii din întâmplările personajelor ci aleg să vă provoc, pe cei care nu ați citit această poveste, să o citiți și să descoperiți împreună cu personajele cum să treceți de la teamă la curaj, de la fuga de iubire la sentimentul copleșitor ce-ți inundă ființa, de la sigurătate la prietenie și de la negarea durerilor la acceptarea și depășirea lor.

”Viața e frumoasă. O să fie și mai frumoasă dacă îmi fac o cană cu ceai.”

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *