Seria Crossfire, Sylvia Day

Atracția, Revelația, Împlinirea, Fascinația, Descătușarea

De ceva vreme nu mi s-a mai întâmplat ca o carte sau o serie încărcată cu atracție, pasiune, obsesie, iubire supremă, dominare, care să mă lase cu o senzație acută de dor.

Eh… Un dor nebun…m-a năpădit imediat ce am citit ultimul cuvânt dintr-o serie ce mi-a mâncat sufletul, o serie ce m-a împins până la limita enervării și dorinței de a sfâșia cartea exact așa cu se sfâșiau Gideon Cross și Eva Tramell, o serie care m-a făcut să o iubesc cu fiecare pagină.

Autoarea ne prezintă treptat poveștile lui Gideon și Evei împletindu-le treptat destinele prin prezentul construit pe baza traumelor lăsate de abuzurile repetate suferite în copilărie..

Gideon Cross un tip impunător atât prin simpla prezență cât și prin afacerile pe care le conduce cu precizie și determinare, cu o privire rece ca gheața, dar și extrem de sexy, luptă cu demonii trecutului lăsați în urmă atât de sinuciderea tatălui său după ce e a fraudat mai multe familii lăsându-le fără nimic, dar și de abuzurile suferite din partea terapeutului care ar fi trebuit să-l ajute să depășească moartea tatălui.

Un tip care iubește controlul pentru că îi dă mai multă stabilitate și siguranță, nu lasă nimic la voia întâmplării și nu e prins niciodată pe picior greșit, și obține tot ce propune, până în clipa în care o zărește pe ea. Blonda minionă cu forme generoase cei intră în sânge într-o secundă și-l face să o vrea pe dată.

Eva Tramell, o minionă cu sânge latino american se mută în New York împreună cu Cary cel mai bun prieten al ei, hotărâtă să înceapă o nouă etapă pe picioarele ei muncind într-o agenție de publicitate și să lase demonii trecutului și greșelile deoparte.

Refuză să se folosească de relațiile tatălui său vitreg pentru a obține un post sus pus în publicitate dorind să urce treptat prin propriile forțe și prin muncă de aceea obține un post la Waters Field & Leaman firmă ce își are birourile la etajul douăzeci în clădirea Crossfire. Clădire deținută de nimeni altul decât Gideon Cross.

Îmbrăcată sport decide să pargurgă drumul până la clădirea Crossfire și apoi până la etajul douăzeci pentru a-și stabili timpul necesar pentru a ajunge la muncă. În acea după amiază caldă și umedă a New York-ului avea să înceapă cu pași repezi aventura tumultoasă alături de Gideon. Lovit de frumusețea ei, el decide să se întoarcă din drum și să urce după Eva pentru a-i cere să facă sex fără complicații. Ce avea să descopere avea să-i dea lumea peste cap, avea să-l răscolească pentru ca apoi să-i ofere liniștea și iubirea după care tânjise după ce încetaseră abuzurile.

De fapt seria Crossfire ne duce în lumea distrusă a celor doi ca mai apoi treptat să ne ducă spre vindecarea după care ei tânjiseră, dar pe care și-au dăruit-o reciproc.

Se axează pe sentimentele ficăruia, pe dorințele lor. Se axează foarte mult pe intensitatea cu care trăiesc fiecare emoție, fiecare sentiment.

Citind seria am parcurs până la cel mai mic pas felul în care ei au încercat să depășească traumele abuzurilor, fiecare dintre ei aruncându-se cu disperare în clipe de sex intens, doar, doar se simt prețuiți sau răzbunați.

Toate acestea până se întâlnesc și devin dependenți unul de celălalt și se dăruiesc total fără temeri, fără restricții, se devorează, își oferă plăcere maximă ce îi aduc aproape de pragul nebuniei. Își consolidează uniunea inimilor și a trupului prin atingeri pătimașe și sex intens.

Citind seria Crossfire veți lua parte la schimbările ce au loc în viața Evei și a lui Gideon, dar și în viața lor de cuplu fără să lase trecutul și consecințele acestuia să le distrugă iubirea și legătura strânsă dintre inimile și trupurile lor.

P.s. M-am îndrăgostit iremediabil de Crossfire.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *