Tânjești…oferi…primești

Tu tânjești după iubirea ei…în tot acest timp ea cu luptă cu demonii trecutului lăsându-se moale în brațele bărbaților care-i promit o clipă de plăcere efemeră. Plăcere în care ea își desfată setea de orbitoare de răzbunare asupra ei și… a nimănui.

Tu tânjești să-i alini inima și trupul…în tot acest timp ea te sfâșie fără milă jucându-se pervers de inocent cu iubirea și dăruirea ta spunându-ți că nu te vrea, dar totuși te ține legat în lanțuri lângă ea și o parte din demonii ei interiori.

Tu tânjești să îi mângâi chipul, să i-l privești de parcă ar fi un înger…în tot acest timp ea se joacă de-a v-ați ascunselea cu tine, te lasă să o privești și nu te lasă, te lasă să o atingi și totuși nu o atingi.

Tu tânjești să-ți deschidă ușa sufletului ei…în tot acest timp ea îți trânește ușa în nas după ce dă voie altora să intre în sanctuarul sufletului ei plin de noroi lăsat în urmă de invitații ei.

Tu tânjești să-i ștergi lacrimile ce-i udă orbrajii…în tot acest timp ea lovește în tine cu rănile ei ce te înghenunchiază și te arde cu lacrimile ce-i curg nestingherit pe chip și-i umbrește strălucirea.

Tu tânjești să-i pictezi viața în culori…în tot acest timp ea preferă să se joace cu pensulele pictând totul în culori gri în timp ce te privește zâmbind suav prin zidul de sticlă pe care l-a ridicat între tine și ea.

Tu tânjești să o iubești…în tot acest timp ea te respinge și te cheamă lângă inima ei.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *