Ce este iubirea?

Este oare acel “te iubesc” pe care vrem să-l auzim mereu de pe buzele celui drag inimii noastre, dar care uneori poate fi gol fără pic de iubire în el?

Iubirea este oare acel “te iubesc” după ce ai fost criticată la fiecare pas sau gând cu ideea că “te critic din iubire draga mea”?

Iubirea este oare,  palma  pe care ți-o servește ca pe o reeducare pentru că nu ai susținut ideea lui, l-ai contrazis sau i-ai spus dorința ta în ceea ce vă privește, un pic cam tare, dar apoi te pupă și îți spune că face toate astea pentru că te iubește prea mult și tu nu îl înțelegi?

Iubirea nu este oare o îmbrățișare tăcută și caldă atunci când sufletului îi este frig și  e mult prea încărcat?

Nu sunt oare cuvintele de încurajare atunci când simți că nu mai ai putere să mergi înainte?

Iubirea nu este susținere chiar și atunci când ai greșit? 

“- Iubito, este bine ce ai făcut și cum ai făcut, dar eu știu că poți mai mult și mai bine.”

Iubirea nu este oare libertatea de a-ți trăi visele, de a-ți îndeplini dorințele, nu este oare libertatea de exprimare a opiniei, libertatea de a avea prieteni?

Iubirea nu este oare momentul în care vrei să adormi, dar nu reușești dacă nu e lângă tine să te țină în brațe?

Iubirea nu este oare acel moment în care stă lângă tine și ascultă tăcut plânsul tău sfâșietor, iar apoi îți cuprinde în palme chipul brăzdat de lacrimi și inimă și îți cu glas încărcat de putere, “ draga mea împreună vom reuși să trecem și peste acest moment”.

Iubirea nu este oare atunci când te simți cea mai urâtă femeie după ce ai văzut la tv într-o reclamă o altă femeie ce ți s-a părut mai frumoasă, iar el te privește cu drag și cu zâmbetul pe buze și spune, “iubito ești atât de frumoasă când îți apar ridurile dintre sprâncene atunci când ești îngândurată, și ești mai frumoasă acum că ești toată îmbujorată din pricina unor gânduri nefondate. Tu ești imperfect de frumoasă exact așa cum ești. Tu nu vezi ce văd cei care te privesc pentru că ești orbită de o frumusețe superficială și trecătoare vândută pe gratis de tv.”


Iubirea nu este oare sincronul dintre suflete ca o melodie pe acorduri de vioară?

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *