Top cinci cărți dezvoltare personală

Haideți să profităm de aceste zile în care stăm în casă pentru binele nostru, al celor dragi și al celor din jur și să facem ceva și pentru noi. Ceva ce înainte nu prea reușeam să alocăm timp fiind prinși între job, casă și nevoile familiei. Haideți să alocăm câte treizeci de minute pe zi pentru a citi măcar o carte de dezvoltare personală și spirituală.

Așa că vă las mai jos top cinci cărți pe care eu vi le recomand cu dragă inimă…

1. Osho-Știința transformării de sine

În colecțiile OSHO sunt dezbătute subiecte precum credința, moralitatea, politică, puterea, libertatea și multe altele. Crezul OSHO este că pentru a deveni un om complet trebuie să învățăm mai întâi să ne perfecționăm sinele. Completează-ți viața cu un strop de înțelepciune în fiecare zi.Aici

O colecție completă și complexă pe înțelesul tuturor.

2. Supă de pui pentru Suflet, Jack Canfield

Vei învăța în primul rând cum să devii un om mai bun, capabil de a-ți atinge potențialul suprem prin iubire, înțelegere și credință. Niciodată nu este prea târziu să îți schimbi viața dacă îți dorești asta cu adevărat.Aici veți găsi cartea cu detaliile despre ”supă”.

3.Cele 15 legi supreme ale dezvoltării personale, John C. Maxwell

Autorul susține că dezvoltarea personală este o preocupare permanentă care trebuie să fie motivată de dorința de îmbunătățire. Cele 15 reguli sunt create pentru a te ajuta să te cunoști mai bine și să ajungi singur la realizarea că dezvoltarea este un pas esențial în evoluția personală.” Găsiți cartea aici.

4. Ești ceea ce gândești, Wayne W. Dyer

Parcurgeti aceasta carte in tihna. Asa cum spune autorul, este o carte care va va schimba fundamental perspectiva asupra propriei vieti, determinandu-va sa va duceti existenta in deplina armonie cu natura. Aveti, acum, ocazia sa descoperiti cum puteti avea o viata mai fericita, mai inspirata si mai plina de speranta.” Cartea o găsiți aici.

5. Cei șase stâlpi ai încrederii în sine, Nathaniel Branden

Patrunzatoare si provocatoare, lucrarea de fata isi propune sa demonstreze importanta respectului de sine in mentinerea sanatatii psihice, in realizarile personale si in stabilirea unor relatii pozitive cu ceilalti.” Carte se găsește aici.

Vă urez să aveți lecturi plăcute și dătătoare de lecții benefice și liniște.

Multă sănătate și să trecem cu bine peste această perioadă de grea încercare.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *