Verity, Colleen Hoover

Cine e de fapt Verity și în jurul a ce se învârte povestea ei de dragoste, acesta a fost gândul meu întrebător înainte de a începe să citesc thriller-ul, fără a citi descrierea sau părerile celor care l-au citit deja.

Am fost fascinată să descopăr încă de la prima pagină mult mister cu privire la viața scriitoarei Verity Crawford, și a modului obsesiv în care se afundă creierul uman. 

Thriller-ul plin de suspans ne duce în lumea împletită în mod ciudat ca un fel de joc al destinului, a lui Lowen scriitoare debutantă, a lui Verity Crawford scriitoare celebră și soțului acesteia Jeremy Crawford.

Destinul a pregătit un joc malefic aș spune  eu, pentru aceste trei personaje sau poate doar pentru două dintre ele. 

Încă dinainte ca Lowen să accepte să fie coautoarea ultimelor trei volume din seria de succes publicată de Verity, s-a țesut o pânză ca de păianjen în jurul ei.

Totul a luat amploare în momentul în care constrânsă de problemele finaniciare, a semnat contractul cu editura  cu care lucra Verity și ajunge la reședința familiei Crawford cu intenția de sta câteva zile pentru a-și lua notițe despre romane.

La reședință va afla și adevărata stare de sănătate a celebrei scriitoare în urma accidentului suferit, dar și secrete întunecate ale acesteia. 

Va fi pusă la grea încercare neștiind dacă să-i spună lui Jeremy cele aflate din autobiografia lui Verity sau să lase lucrurile așa cum sunt.

Petrecând mai mult timp decât cel prevăzut va sfârși prin a se îndrăgosti de Jeremy, va afla adevărul despre moartea gemenelor, dar și natura iubirii și obsesiei lui Verity față de soțul său.

Va fi cuprinsă de panică atunci când descoperă puterea de manipulare pe care a avut-o și încă o are celebra scriitoare asupra soțului, chiar și acum după ce a devenit ca o legumă după teribilul accident. Ura pentru proprii copii care luat naștere încă din momentul conceperii lor, modul prin care a încercat să își provoace avortul, dar și obsesia de a avea toată iubirea și atenția soțului numai pentru ea.

Dacă Lowen îi va spune lui Jeremy despre manuscris și despre aparțiile neașteptate în diferite locuri ale reședinței ale soției sale, dar și despre cum au murit gemenele, veți afla citit thriller-ul.

Vă pot spune doar că după ce am citit Pacienta tăcută și Femeia de la fereastră nu am crezut că voi mai avea ocazia să citesc un thriller care să mă provoace să arunc cu cartea de pereți, să plâng, să mă îngrozesc, să vreau să o rup, dar și să o citesc frenetic pentru a descoperi adevărul din spatele obsesiei, manipulării și urii ce se poate ascunde sub pielea unui om.

Ajunsă la finalul thriller-ului m-am întrebat subit, “cine pe cine a manipulat oare?”…

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *